mandag 29. juni 2009

Hyttekos<3

Så var jeg tilbake på bloggen min atter en gang. Nå er eksamen overstått (hadde siste eksamen 25.mai) og det er SOMMERFERIE! Mye har skjedd siden sist jeg skrev her, for eksempel en kjempe artig klassetur til Geiranger (hvor det skjedde mye sprell), sene kvelder sammen med vennene mine, noen supre dager på Vestnes hvor pappa og dem bor (fikk dessverre ikke badet da jeg var der), St. Hansaften (feiret på Slinningen hvor det hvert år er et digert bål), jobbintervju og mye jobbing.

Så dagene går kjempefort nå, og blogginga har vært nedprioritert. Lurer på om noen egentlig bryr seg.

Men nå vil jeg altså blogge om hytteturen som var denne helga. Vi var en gjeng på 20 stk som dro på hyttetur på hytta til venninna mi Karoline. Hytteturen skulle egentlig vært der jeg feiret 18 års dagen min for to år siden (på hytta til Birgit), men siden Birgit dro på Hovefestivalen, tilbydde Karoline å ha det på hytta hennes. Noe vi ikke hadde noe i mot. Det var svært idyllisk der, hytta ligger helt nede med sjøen og den ligger et godt stykke fra bilveien. Det første vi gjorde da vi kom dit var å bade i det deilige vannet. Det var veldig kaldt til å begynne med, sola var på vei ned, men bade skulle vi.

Joachim og Sofie hopper

Etter noen timer grillet vi og Karoline disket opp med en nydelig salat. Peter (en annen bestevenn) hadde ordnet grillmat til meg. Han hadde kjøpt inn altfor mye, så vi grillet ikke en gang flintsteka som han hadde tatt med. Vi pratet og lo, det var så kjekt at alle var samlet. Vi visste vel alle at dette var siste kvelden på lenge hvor alle kunne være samlet :( Solveig flytter for eksempel til Oslo i dag og jeg drar om ca to uker til Australia. Da jeg skulle si hadet til henne ble det veldig rart, for det ble litt sånn: Ja, da snakkes vi til jul da...



Men som sagt så var alle glade og lykkelige (virket i hvertfall sånn) og vi hadde det veldig moro. Vi satt ute til langt på natt og gikk ikke inn før de fleste hadde blitt bitt av myggen mer enn hundre ganger. (Myggen bet ikke på meg av en eller annen merkelig grunn, eller så bare kjente jeg det ikke). De som hadde energi til det satt oppe til morgenkvisten og spilte kortspill. Det var veldig gøy, jeg og Katrine vinner nesten alltid når vi er på lag;).

Da vi bestemte oss for å legge oss noen timer, var det veldig vanskelig å få sove. Det var kjempevarmt og helt lyst ute. Vi hadde åpent vindu og da vi hadde falt til ro var det en eller annen fugl som bestemte seg for å sette igang en parringssang eller noe. Det var en veldig skjærende lyd og helt umulig å ikke bry seg om. Vi trodde først det var en av de andre vennene våre som snorket, og Andreas gikk for å sjekke. Lyden stoppet da jeg gikk på do (utedo), så da skjønte vi at det måtte være en fugl. Da vi hadde falt til ro igjen, begynte den på igjen. Vi fikk alle latterkrampe (de som lå på rommet hvor jeg lå altså).

Etter å ha prøvd å fått sove i kanskje to timer, gav jeg opp. Så jeg tok med meg soveposen ut på berget og satt der å så på soloppgangen og hørte på sjøen som skvulpet mot steinene. Slik satt jeg til noen av de andre kom å holdt meg med selskap. De fleste sov til klokken var rundt 11, først da begynte aktiviteten i hytta å bygge seg oppigjen. Jeg, Silje D og Scotti (hunden til Solveig D), tok oss et laaangt bad. Det var så herlig, det er en perfekt måte å gjennoppbygge energi på. Scotti er helt vill etter å bade, så det var veldig artig når han kom for å "redde" oss.

Den dagen gikk med til å bade og rydde oppigjen fra kvelden i forvegen. Det gikk i grunn veldig fint, ingen ting var ødelagt, ingen hadde spydd (ikke det jeg vet i hvertfall) og få hadde blitt solbrent.

Som avslutning grillet vi restemat til middag. Det var veldig trist at vi skulle dra hjem, men samtidig følte jeg at jeg måtte hjem å sove. Jeg gikk å la meg i åtte tida og sov deretter 14 timer. Det tror jeg aldri har skjedd før. (Flaks at jeg har senvakt i dag!).

Så slik var denne helga, jeg håper virkelig dette blir en tradisjon hver sommer!