tirsdag 12. mai 2009

Vinpiker

Vinpike Ina, Celia, Anne Marte, Martine og Maren:)

I hele år har jeg vært med i et radioprogram på Volda Studentradio som heter Vinpiker. Det er et sladre og kjendisprogram. Men i dag var det slutt. Vi avsluttet siste sending med å synge to sanger som vinpike Celia har skrevet. Temaet denne uka var Grand Prix, så melodiene ble valgt ut der etter.

Fra en radio strømmer sladder, sang og vintips
når vi tuner inn på Voldas mest hørte
ER det bare oss som er helt døve,
eller er vinpiker det hotteste som fins?!

LA oss sladre, la oss rocken roll
la oss sladre til vi mister all kontroll

Å-å-nei REMI! (Remi er redaktør for studentradioen)
Men vi skal nok få deg litt på gli

Det er mange her som liker oss Vinpiker
Det er også mange som er litt sjalu
Synes du vi ikke skal få en pris snart?
For sist gang synes vi det var ganske rart!

La oss sladre, la oss rocken roll
la oss sladre til vi mister all kontroll
Å-å-nei REMI!
Men vi skal nok få deg litt på gli
Føler du hvor gjerne du vil gi oss lydprisen!!?? Ja kom igjen! La oss sladre, la oss rocken roll
la oss sladre til vi mister all kontroll
Å-å-nei REMI!
Men vi skal nok få deg litt på gli


Vi hadde også en hadesang til alle lytterne våre. (Vi har fått bekrefta at det er ganske mange).
Melodien er Daydreambeliever av The Monkees.

Nå har vi,
endelig fri
sommeren kommer for å bli
Men det er også trist
Egentlig.... for,
vinpiker
ikke mer?
Og episoder?

Ingen fler!

Men gråte gjør vi ikke, vi bare ler


For pikene med vin

synger sommeren inn

ingen tårer bare smil
for vi snakker girls med stil;)

Et kapittel er forbi
En utrolig vakker tid

Masse, masse gøy og vin

på si

Så vi håper og vi vet

at vi holder oss i tet

Dere vil nok ikke glemme
Hver vår stemme

For pikene med vin
synger sommeren inn

Ingen tårer bare smil
for vi snakker girls med stil;)


Vi drar ikke noe sted

Og vi følger alltid med

Ikke tro vi ikke ser

Vi er tross alt vinpiker


Vinpiker er vi

Kommet for å bli

Ingen tårer, bare smil

for vi snakker girls med stil

Vi drar ikke noe sted

Og vi følger alltid med

Ikke tro vi ikke ser
vi er tross alt vinpiker;)


I kor: Én gang en vinpike, ALLTID en vinpike!

20 og VOKSEN

Det kommer et punkt i livet der du må innse at "nå er du voksen". For flere år siden bestemte jeg meg for at min" voksenalder" skulle være 20, og i hvertfall ikke 18 da du blir myndig. Og nå er jeg 20. Aldri mer tenåring. Men det er i grunn helt greit. Før grudde jeg meg til denne dagen her, men nå synes jeg det er fint. Det kommer vel av at jeg møter og er sammen med folk som både er to, tre og fem år eldre enn meg. (Nesten alle er eldre enn meg i klassen). Og noen ganger lurer jeg faktisk på om det er JEG som er eldre enn dem og ikke omvendt.

Jeg hadde ikke planlagt noe feiring på dagen min. Planen var å lese, for jeg hadde fotoeksamen dagen etterpå. (Mer om det senere). Jeg sov ekstremt lenge den dagen, faktisk så lenge som til halv ett! Og lengre hadde det kanskje blitt hadde det ikke vært for at noen ringte på døren min! Jeg hadde overhodet ingen planer om å lukke opp til noen, jeg var jo enda i pyjamas og jeg hadde det ikke så ryddig heller. Så jeg lot det bare ringe på jeg:P Og det bare fortsatte og fortsatte. Jeg tenkte tanken om at det kanskje kunne være lisensmannen, og følte tilslutt jeg ble terrorisert.

Etterhvert begynte hjernen min å fungere, så jeg tenkte det var lurt å se på mobilen om noen hadde ringt. (Jeg hadde skrudd på lydløs siden jeg regnet med å få en del meldinger). Og akkurat i det jeg så på telefonen ringte min kjære mor. Jeg tok telefonen og hvisket: Det er noen som står utenfor og ringer på, så jeg kan ikke snakke så høyt.
Her er svaret jeg fikk: Gjett hvem da?

Så mamma kom på bursdagen min og overrakset meg til de grader! Hun hadde baket muffins og hadde med seg svele:) Hun spanderte også middag på meg. Så da ble det bursdagskos likevel! Jeg fikk lest ganske mye etter at hun var gått, så ingen skade skjedd;)

Og så til eksamen. Det gikk supert! Vi skulle ta et random bilde og redigere det i photoshop. Fotolæreren kom rundt og så hva vi gjorde og kom med kommentarer om hva vi burde gjøre slik at han så at vi kunne det. Vi fikk også en del spørsmål underveis. På slutten fikk vi spørsmål om de ulike funksjonene på kameraet, og ikke for å skryte, men da var det jeg som kunne mest:P Så nå har jeg bestått eksamen i foto for media:D Jeg synes det er den gøyeste eksamen jeg noen gang har hatt - eksamen i det jeg synes nesten er kjekkest av alt! Etter den eksamen kommer nok norskeksamen på videregående, det var også ganske koselig.



Dette var eksamensbilde mitt:) Læreren sa det ikke var så mye å gjøre med det i photoshop, så det var bra for meg. (Det var planen, for jeg liker ikke så godt pirk med redigeringa).

Jeg feiret bursdagen min med noen gjester etter eksamen. Hadde laget kake, gelé, og kjøpt is. Hadde både muffinser fra mamma og muffinser som jeg fikk med Vinpikene:) Veldig kosleig kveld. Her er noen bilder: